Beste service voor thuis

Het is weer zover! Binnenkort ben jij aan de beurt om een feestje te geven. Ik zeg natuurlijk niet dat dit moet, maar je familie en je vrienden zitten met smart te wachten op jouw feestje. Hoe fijn zou het dan zijn als alles op en top naar wens is. Dat jij lekker in de watten wordt gelegd op je eigen feestjes en dan de gasten versteld zullen staan van de service die wij jou aanbieden. Ik heb uiteraard over de partycatering van Van Regteren.

Een van de voornaamste reden waarom mensen nooit een feestje willen geven is omdat ze dan zelf niet kunnen genieten van het feest. Ze moeten elke gasten tot op hun teentjes verzorgen. Dat vergt veel tijd, moeite en vooral energie. Wat nou als ik de ideale oplossing voor je heb? Zelf de gast zijn op je eigen feestje en voorzien zijn van de lekkerste hapjes en drankjes.

Van Regteren is een professionele partij die zorgt voor de catering aan huis. Zij helpen jou om je de tijd van je leven te geven op je eigen feestje. Nu kan je optimaal genieten van de mensen om je heen. Je familie en je beste maatjes. Je kunt hierbij denken aan verse hapjes en drankjes, versgemaakte buffetten  en overheerlijke salades.

Wat houdt de partycatering precies in? Partycatering is eigenlijk gewoon een goed alternatief voor als je zelf niet wilt koken en niet te veel energie wilt verspillen. Bij deze partycatering zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar.

  1. Evenementcatering op locatie
  2. Maaltijdservice aan huis
  3. Eigen bereide afhaalmaaltijden

Je moet wel rekening houden met de seizoenen, hierdoor kunnen de gerechten namelijk op worden aangepast. Dit komt omdat de maaltijden bereid worden met seizoensproducten. Het beschikt in ieder geval over aan groot en divers assortiment maaltijden. Kijk op de website Van Regteren voor nog meer informatie over onze lekkernijen.