Blog

Beste service voor thuis

Het is weer zover! Binnenkort ben jij aan de beurt om een feestje te geven. Ik zeg natuurlijk niet dat dit moet, maar je familie en je vrienden zitten met smart te wachten op jouw feestje. Hoe fijn zou het dan zijn als alles op en top naar wens is. Dat jij lekker in de watten wordt gelegd op je eigen feestjes en dan de gasten versteld zullen staan van de service die wij jou aanbieden. Ik heb uiteraard over de partycatering van Van Regteren.

Een van de voornaamste reden waarom mensen nooit een feestje willen geven is omdat ze dan zelf niet kunnen genieten van het feest. Ze moeten elke gasten tot op hun teentjes verzorgen. Dat vergt veel tijd, moeite en vooral energie. Wat nou als ik de ideale oplossing voor je heb? Zelf de gast zijn op je eigen feestje en voorzien zijn van de lekkerste hapjes en drankjes.

Van Regteren is een professionele partij die zorgt voor de catering aan huis. Zij helpen jou om je de tijd van je leven te geven op je eigen feestje. Nu kan je optimaal genieten van de mensen om je heen. Je familie en je beste maatjes. Je kunt hierbij denken aan verse hapjes en drankjes, versgemaakte buffetten  en overheerlijke salades.

Wat houdt de partycatering precies in? Partycatering is eigenlijk gewoon een goed alternatief voor als je zelf niet wilt koken en niet te veel energie wilt verspillen. Bij deze partycatering zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar.

  1. Evenementcatering op locatie
  2. Maaltijdservice aan huis
  3. Eigen bereide afhaalmaaltijden

Je moet wel rekening houden met de seizoenen, hierdoor kunnen de gerechten namelijk op worden aangepast. Dit komt omdat de maaltijden bereid worden met seizoensproducten. Het beschikt in ieder geval over aan groot en divers assortiment maaltijden. Kijk op de website Van Regteren voor nog meer informatie over onze lekkernijen.

Online Amstel Bright bestellen is heel eenvoudig

Wanneer je op zoek bent naar een verfrissend drankje, kan Amstel Bright bestellen het overwegen waard zijn. Dit drankje wordt tegenwoordig online aangeboden! Door het drankje vandaag nog te bestellen, heb je deze vaak een volgende werkdag al in huis. Ideaal, wanneer de weersverwachtingen voor de komende dagen zomers zijn. Je kunt er ook voor kiezen om de flesjes op te halen. Dit kan onder meer in Hillegom en Alphen aan den Rijn. Niet alleen voor particulieren kan het bestellen van deze drankjes interessant zijn. Ook horecagelegenheden kunnen deze drankjes aan hun drankenkaart toevoegen. Zo kunnen ze klanten een breder aanbod aanbieden.

Amstel Bright bestellen

Amstel Bright bestellen voor bij de BBQ

Een van de situaties waarin deze biersoort goed van pas komt, is bij een barbecue. Amstel Bright bestellen voor bij de barbecue geeft je de garantie, dat je een lekker en verfrissend drankje hebt! Het is ideale dorstlesser, wanneer je door de warmte en het zout van de barbecue dorst krijgt. Je kunt de biersoort feestelijk serveren, door een schijfje citroen of limoen aan het glas toe te voegen. Ook een stampertje mag hierbij niet ontbreken! Citroen maakt het drankje net iets frisser.

Online

Online bestellen van drankjes met alcohol

Om deze biersoort online te kunnen bestellen, moet je minimaal achttien jaar oud zijn. Je kunt de flesjes vervolgens in kleine of grote verpakkingen bestellen. Afhankelijk van de hoeveelheid flesjes, die je nodig verwacht te hebben. Het is verstandig om de flesjes tijdig te bestellen, zodat deze nog koud kunnen worden. De drankjes zijn het lekkerst, wanneer ze gekoeld gedronken worden. Zeker in de zomer! Voor zakelijke partijen worden losse offertes opgesteld. Als zakelijke partij kun je contact opnemen met de leverancier van deze biersoort, om de mogelijkheden te bespreken. Breid de drankenkaart van je restaurant of café ook uit met deze lekkere biersoort.

WMF koffiemachine

De WMF koffiemachine is een van de vele soorten koffiemachines die Pure Quality Products aanbieden. Een goede koffiemachine is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk zowel thuis als op je werk de hele dag kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie. Deze machines maken die droom tot werkelijkheid. Drink niet langer de vieze automaatkoffie die smaakt naar een hapje aarde en kies voor deze geweldige machines.

WMF Koffiemachine

Over WMF koffiemachine

Dit soort koffiemachines is absoluut een aanrader. De koffiemachines zien er erg stijlvol en mooi uit, ze passen overal mooi bij en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Een paar voorbeelden van deze koffiemachines zijn:

– WMF 1200 S: Deze koffiemachine is gemaakt van de beste grondstoffen en heeft de beste zettechniek. Deze kwaliteiten samen vormen de hoogste koffiekwaliteit. De machine is gemaakt in Duitsland. Vanwege de verschillende mogelijke samenstellingen is het ingewikkeld om er een prijs aan vast te binden. Om die reden wordt je verzocht om contact op te nemen met het bedrijf. De machine kost €3.780,99 excl. BTW

– WMF 5000 S: Deze koffiemachine is gemaakt van de beste grondstoffen en heeft de beste zettechniek. Deze kwaliteiten samen vormen de hoogste koffiekwaliteit. Bij deze volautomatische koffiemachine heb je de keus uit wel twaalf verschillende koffiespecialiteiten.

WMF-Logo

Service

Dit bedrijf heeft een uitstekende service, dit allemaal dankzij de medewerkers van het bedrijf. Het personeel beschikt stuk voor stuk uit mensen met jarenlange ervaring en veel productkennis over de verschillende soorten machines en koffiebonen. Ze helpen jou graag bij het maken van een keuze. Voor advies of vragen kan je hier ook altijd terecht en je wordt zo snel mogelijk geholpen. Het aanschaffen van zo’n machine is natuurlijk een redelijke aankoop en het bedrijf wilt er zeker van zijn dat je de goede keuze maakt zodat iedereen naar huis gaat met het perfecte koffiezetapparaat dat voldoet aan al hun eisen. Neem dus vooral contact op en ze helpen je graag aan een lekker kopje koffie!