De Snackmobiel: een unieke catering

Lekker friet eten

Voor ieder budget is er een unieke catering te vinden. De een denkt hierbij direct aan pizza, de ander aan: friet! Dit is waar de snackmobiel om de hoek komt kijken. Deze frietkar zorgt er namelijk voor dat jij altijd de lekkerste friet en snacks tot jouw beschikking hebt en jouw gasten zullen smullen totdat de magen gevuld zijn. Daarnaast brengt deze frietkar huren verschillende voordelen met zich mee.

Lekker friet eten

Voor ieder persoon een goede optie

De snackmobiel werkt met verschillende pakketten. Deze menu’s hebben allemaal een vaste prijs per persoon, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Aan de hand van het aantal genodigden wordt de prijs vooraf opgesteld. Kies je voor een standaard pakket met een frietje en een snack, zul je aan de hand hiervan een offerte opgesteld krijgen. Hierdoor weet je vooraf wat de frietkar jou gaat kosten. Ook heb je de keuze uit veel verschillende pakketten. Hierdoor is er altijd een geschikt menu te vinden voor ieder feest en kun je aan de behoeften van alle gasten voldoen.

Snackmobiel bestellen

Meer dan alleen een frietkar

Mocht je een totaalpakket willen aanschaffen, waarbij niet alleen gezorgd wordt voor de lekkerste snacks, maar ook een volledige catering beschikbaar is, kan de snackmobiel jou hier ook bij helpen. Samen met een collega-cateringbedrijf wordt gezorgd voor een complete maaltijd, waarbij de snacks in de avond worden verzorgd vanuit de frietkar. Zo weet je zeker dat iedereen genoeg keuze heeft qua eten en kun je er ook voor zorgen dat er een hapje en een drankje is in de late avonduren.