Echt genieten van je gerecht

green egg bbq

Een balkon, een tuin of een andere buitenruimte, een Green Egg bbq is in verschillende modellen en formaten te krijgen. Een ding hebben ze wel met elkaar gemeen, hoe groot of klein de bbq ook is de resultaten zijn gelijk aan elkaar. Laat je niet verleiden tot een goedkope aankoop, want de kwaliteit van deze bbq kun je met een imitatie model niet evenaren. Juist waardoor de green egg is bedoeld, kun je met een namaak model niet evenaren.

Van klein tot XL model

Het voordeel van een Green Egg bbq is dat je deze ook kunt gebruiken op de camping, het kleinste model is lekker compact en eenvoudig mee te nemen. Je kunt ook kiezen voor een voordeelset, hierbij profiteer je van een aantal voordelen bij de bbq. Bij de meeste modellen heb je bijvoorbeeld handige zijtafels, hier kun je al je accessoires op neerleggen terwijl je een gerecht aan het bereiden bent. Maar ook andere handige hulpmiddelen kun je in de webshop kopen.

green egg bbq

Kijken in de showroom is mogelijk

Ben je er nog niet helemaal uit welke Green Egg bbq je moet kopen, of wil je met je eigen ogen de kwaliteit ervan ervaren? In de showroom kun je voelen en zien, wat een uitstekend model je kan kopen. Niet alleen de materialen die zijn gebruikt, maar ook de kleuren kies je zelf bij de aankoop van deze bbq. Je bent ook direct op zijn plaats als je accessoires wilt hebben, waarmee je nog eenvoudiger je maaltijden kunt bereiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *