Goede koffie voor op kantoor

Aroma Club koffie

Dan zoekt u Aroma club koffie. Bij Aroma club hebben ze uitstekende koffie voor op kantoor en voor in uw café of restaurant. Deze bonen zijn van hoge kwaliteit. Ze branden de bonen op de slow-roast methode, wat inhoud dat de bonen hun aroma optimaal behouden. Daarbij hechten ze veel waarde aan duurzaamheid. Hun bonen zijn FairTrade, organic en UTZ certified, zodat u zeker weet dat u duurzame bonen heeft. Niet voor niet worden al hun koffiebonen CO2 neutraal gebrand. Bonen zijn niet het enige wat Aroma club verkoopt. Ook verkoopt Aroma club professionele koffiezetapparaten. Deze apparaten zijn het beste van het beste, perfect voor op kantoor of voor uw koffiezaak. Ze verkopen ook accessoires voor de koffiezetapparaten, zoals: Kopjeswarmer, bekerhouders, filtersystemen en schoonmaakspullen speciaal voor uw machine.

Mijn ervaring

Op mijn werk hadden we wel een goed koffiezetapparaat alleen was de koffie enorm slap. Ik stelde voor om goede bonen te zoeken voor lekkere koffie. Toen kwam ik uit bij Aroma club. Ik merkte gelijk hun passie en liefde voor koffie. Ik ben in de showroom langs gegaan en heb daar een paar soorten koffie geproefd met een paar collega’s en ik was gelijk verkocht. Ik had nog nooit zulke goede koffie geproefd voor zo’n goede prijs. Ik heb het gelijk bij de baas neergelegd en sindsdien gebruiken we de koffiebonen van Aroma club. De duurzaamheid van de koffie is natuurlijk ook goed meegenomen.

jura-giga-x7c-1

Wilt u ook lekkere koffie

Kijk dan op de website van Aroma club koffie. Of ga langs in de showroom.