Koffie op locatie? Zorg voor kwaliteit!

Wanneer je op een beurs staat, dan weet je het wel. Eens in de zoveel tijd komt er een karretje met thermosflessen met koffie en thee langs. Die koffie is, laat ik het netjes houden, niet altijd van de beste kwaliteit. En dat terwijl je, juist op een beurs, waar je echt intensief bezig bent, wel een goede bak koffie kunt gebruiken. De oplossing is eigenlijk heel simpel: zorg zelf voor koffie op locatie. Door koffie op locatie heb je zelf de lekkerste koffie én kun je deze ook nog eens aanbieden aan de geïnteresseerden die langs jouw beursstand lopen. Een goede kop koffie zorgt al snel voor een goed gesprek.

Koffie op locatie kun je gemakkelijk online regelen

Je kunt namelijk een complete koffiebar huren. Dat is dan inclusief verschillende soorten koffie, van espresso tot een lungo, inclusief bio-disposables als servetten, bekers en roerstaafjes én inclusief een heuse barista. De bars zijn te huur in veel verschillende afmetingen. Het is maar net hoeveel ruimte je hebt. Ook zijn deze koffiebars te huur in verschillende thema's. Je kunt kiezen uit maar liefst 80 verschillende opties! Ook is het mogelijk om de koffiebar te personaliseren. Dit kan door koffiebekers met jouw logo erop te gebruiken of door de koffiebar te stylen in de kleuren van jouw bedrijf.

Heb je niet zoveel ruimte?

De kleinste koffiebar die je kunt huren is maar 70×70 centimeter. Vind je ook dat nog te groot voor jouw kleine beursstand? Dan kun je ook alleen een espresso machine huren. Deze machine bedien je zelf of je laat er een barista bij komen en je schenkt de koffie/espresso dan natuurlijk in kartonnen bekers die voorzien zijn van jouw logo. Er zijn twee soorten koffiemachines te huur. Die met het één-druk-op-de-knop-systeem bedien je zelf. Kies je voor een halfautimatische koffiemachine? Dan wordt deze bediend door een echte barista.

Denk om het milieu

Plastic bekertjes, roerstaafjes en andere accessoires zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. De zorg om ons milieu zet zich ook door in de koffie-branche. Vandaar dat er nu gebruik gemaakt wordt van papieren bekers en bio-roerstaafjes en servetten. Zo wordt het milieu minder belast en kun je zonder schuldgevoel een lekker bakkie koffie drinken. Natuurlijk zet je een mooie afvalbak neer, zo voorkom je dat er ook maar een bekertje over straat zal waaien en in het milieu terecht zal komen. Ook de machines an sich zijn meer energiezuinig dan ooit. Ze verbruiken minder stroom en zullen ook daardoor het milieu minder belasten.