Wat is de beste site om uw biologische kip te bestellen?

Ik wil graag beginnen met biologisch kip eten omdat hier minder vet in zit dan andere kip. Er zit ook geen antibiotica in. Ik merk als ik plofkip of scharrelkip eet dat ik vaak buikpijn krijg na het eten of me erg misselijk wordt. De biologisch kip komt ook van kippen die in frisse lucht, daglicht en buitenruimte hebben gehad. De kippen worden ook gevoed met biologisch voer dat is aangepast aan de langzamere groei. Er wordt ook gedacht aan het welzijn en de beweegruimte van een biologisch kip. De gedachte dat een biologisch kip een beter leven heeft gehad geeft mij ook een beter gevoel, en misschien heb ik ook minder snel last van mijn buik. Een scharrelkip leeft 56 tot 63 dagen en een biologisch kip wordt maximaal 81 dagen oud. Ik ging online opzoek naar een website waar ze biologisch kip verkopen en ik kwam op de website zorgnatuur.nl terecht. Ze verkopen hier biologisch kip en 5 sterren scharrelkip. Ze verkopen scharrelvlees van het kippenras Les Bleues en de Oranjehoen van Leenders. De ‘Oranjehoen’ is een van oorsprong langzaam groeiend Oostenrijks vleeskippenras van Leenders. Bij deze energie-neutrale kippenboerderij leven de mooi bevleesde scharrelkippen in ruime stallen met veel scharrelruimte in overdekte buitenplaatsen. De biologische kip komt van de duurzame boederij Lankerenhof, waar ze erg bezig zijn met de welzijn van de kippen. De kipfilet is de borst van de kip, hier zit bijna geen vet aan waardoor deze biologische kipfilet dan ook vetarm en licht verteerbaar is. Ze zijn puur en extra smaakvol. Het is wel belangrijk om te weten dat u de kipfilet maar max 3 minuten per kant mag baken. Omdat er minder vocht en water in zit droogt het sneller uit. U kunt de kipfilet ook in de oven zetten op 180 graden voor 10 minuten. Uw vlees en vleespakketten wordt thuisbezorgd met de speciale foodservice van PostNL, de diepgevroren vlees zit in speciale koelboxen met vrieselementen gegarandeerd op tempratuur wordt gehouden. U kunt het ook gratis komen afhalen in Assen, Amsterdam-Zuid, Almere en Oosterwolde. Er staat onder elke product ook hoe u de kip het beste kan koken zodat u hier lekkere gerechten mee kan gaan maken.

Biologische kip en 5 sterren scharrelkip

Ze verkopen 2 soorten kip op de website die een beter leven hebben gehad en niet zijn ingespoten met antibiotica. Er wordt op de website beschreven hoe u de kip het beste kunt bakken, waar u rekening mee moet houden en hoe de kip heeft geleefd. Als het product op voorraad is ontvangt u die in 1 werkdag in huis. U kunt uw bestelling zelf samenstellen. Het wordt duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd.

Bekijk de website

Ik heb meer informatie gekregen over wat voor soort kip ze verkopen en van waar het vandaan komt en hoe ze geleefd hebben. Ik kan nu mijn biologische kip duurzaam bestellen dus ik raad de website aan omdat:

  • Uw product duurzaam wordt geleverd
  • Het binnen 1 werkdag binnen is
  • U keuze heeft uit ruim 200 biologische en natuurvlees producten

Wilt u meer weten over het vlees, dan kunt u de website altijd nog bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *